Lærling

Kom godt i gang som lærling hos Ringsted Kloak & Anlæg ApS

Vi ønsker at uddanne og beholde vores dygtige medarbejdere og med en uddannelse hos Ringsted Kloak & Anlæg ApS er du med på mange forskellige byggesager, hvor vil du få dine faglige succesoplevelser. For vores håndværkers vedkommende lægger vi mest vægt på uddannelse direkte på byggepladserne. Det er også på byggepladserne hvor du hurtigt indgår i fællesskab med dine kollegaer. Du får ansvar, som løftes i samarbejde med erfarne kollegaer – der også altid står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Alt i alt betyder det, at du får de bedste vilkår for en spændende karriere indenfor dit fag.

Vores lærlinge har gennemført grundforløb 1 på teknisk skole, inden de bliver ansat hos os. Lærlingene, der søger læreplads hos os, har naturlig interesse indenfor tømrerfaget og sætter faglighed højt

I Ringsted Kloak & Anlæg har vi 1 lærling. Det samlede lærlingeteam består af 6 lærlinge fordelt på tømrer og kloak & anlæg.

Hvert år arrangerer vi en dag for lærlingene, hvor både det sociale og faglige er i fokus. Formålet er at styrke fællesskabet blandt vores lærlinge. En faglig udfordring der giver lærlingene mulighed for at se f.eks. en byggesag fra flere forskellige vinkler.

Vores lærlinge beskriver Lars Printz A/S som en fed læreplads, hvor du også bliver taget imod med åbne arme, hos vores svende er der ingen dumme spørgsmål. Hvis du har lyst til at lære faget tager de sig tid til at sætte dig ind i tingende og oplære dig. De er både imødekommende og villige til at lære fra sig.
Hvis du er bange for at du ikke er dygtig nok, lover vi dig at du bliver det i løbet af din læretid hos os