JOB HOS Ringsted KlOAK & ANLÆG APS

​Job hos Ringsted KLOAK & ANLÆG APS

​​Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra dygtige håndværkere, stærke byggetekniske fagfolk og potentielle praktikanter, Når du sender en uopfordret ansøgning til os, acceptere du samtidig, at vi må opbevare den i 3 måneder, så vi kan kontakte dig, hvis vi får behov for en medarbejder med dine kvalifikationer. Har vi ledige stillinger, kan du se dem ude i højre side.

​​

Ringsted Kloak & Anlæg ApS som arbejdsplads

Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor prioriterer vi dialog og involvering højt og er kendt for bl.a. en god omgangstone og udvikling af den enkelte medarbejdere.

Som medarbejder i Ringsted Kloak & Anlæg ApS møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor vi deler vores viden og arbejder samarbejde – og hvor det sociale på byggepladsen vægtes højt.

Vi holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er 7 ansatte, og du bliver del af et team, der leverer et solidt og godt håndværk.

​​

Hos Ringsted Kloak & Anlæg ApS ansætter vi erfarne svende indenfor kloak, anlæg, jord & beton, som vægter håndværk, faglighed og kvalitet i deres arbejde.

Der er tale om meget varierende opgaver, og vi laver alt fra småreparationer til store renoveringsopgaver. Vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv, offentlige institutioner og professionelle rådgivere. Så søger du en stilling hos os, vil det derfor være en fordel, hvis du før har arbejdet med lignende sager og befinder dig godt i den type arbejde.

Som svend hos Ringsted Kloak & Anlæg ApS vil du få ansvar og indflydelse på dit arbejde, og det forventes at du deltager i tværfaglige projekter med de øvrige faggrupper.

​​

Interesseret?

Så send din ansøgning til kontakt@ringstedkloakoganlaeg.dk og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kloakmester Kenneth Andersen på telefon 21 77 70 24.

Ledige jobs

Vi har pt. ingen ledige jobs.​

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og udfører fuldendte anlægsløsninger på Sjælland.

Et troværdigt kloak- & anlægsfirma

Ringsted Kloak & Anlæg ApS er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma, et blikkenslagerfirma og senest med et kloak- & anlægsfirma.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Kloak & Anlæg ApS

Odinsvej 7, 4100 Ringsted

CVR: 41050179

Telefon: 21 77 70 24

E-mail: kenneth@ringstedkloakoganlaeg.dk

GDPR