Om ringsted KLOAK & ANLÆG APS

Et troværdigt håndværkerfirma​

Ringsted Kloak & Anlæg ApS er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Lars Printz A/S er en veldrevet virksomhed, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 2003. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma, et blikkenslagerfirma, samt kloak & anlæg. Derved udfører vi mange typer opgaver samt hovedentrepriser, hvor vi har et solidt samarbejde med forskellige faggrupper som underentreprenører. Vi har mange tømrere, murere, blikkenslagere og kloak- & anlægsmedarbejdere, og derfor udfører vi mange opgaver i egenproduktion.

Vores forretningsfilosofi er, at vi vil drive en professionel håndværkervirksomhed, der bygger på fagligt stærke medarbejdere, der hver dag leverer kvalitetsarbejde. Vi ønsker at opbygge gode, langvarige kundeforhold. Vores kunders tilfredshed er en af vores største værdier, og derfor udøver vi både kvalitetssikring på vores projekter og vi er medlem af Dansk Håndværk. Vores medlemsskab i Dansk Håndværk betyder, at alle vores privatkunder er sikret af Håndværkergarantien.

Vi er, afhængigt af sæson, typisk 40-50 håndværkere og 9 administrative medarbejdere. 

​Vores vision og mission

Vores vision er at være det mest troværdige håndværkerfirma på Sjælland. Lars Printz A/S består af mange engagerede medarbejdere, håndværkere samt administrative medarbejdere, der alle går op i, at kunden føler sig tryg, har tillid til os og som forventer en høj kvalitet .

Vores mission er at udføre bæredygtige byggeprojekter i højeste kvalitet for alle kundesegmenter. Vi indtænker miljøet i alle vores opgaver.

Vi kombinerer faglig viden med engagement, og udfører fuldendte anlægsløsninger på Sjælland.

Et troværdigt kloak- & anlægsfirma

Ringsted Kloak & Anlæg ApS er en del af Tømrerfirmet Lars Printz A/S. Hovedfirmaet består af et tømrerfirma, men med årene har Lars Printz A/S udvidet med et murerfirma, et blikkenslagerfirma og senest med et kloak- & anlægsfirma.

​Kontaktoplysninger

Ringsted Kloak & Anlæg ApS

Odinsvej 7, 4100 Ringsted

CVR: 41050179

Telefon: 21 77 70 24

E-mail: kenneth@ringstedkloakoganlaeg.dk

GDPR